2013. december 4., szerda

Fehérboros-narancs

Fehérboros-narancsos puncs


Hozzávalók: (kb. 8 adag)
Puncshoz:


750 ml fehérbor
375 ml tojáslikőr
500 ml narancslé

Habhoz:

500 ml hideg habtejszín
2 tasak Dr. Oetker Habfixáló
3 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
Kevés őrölt fahéj

Elkészítés:

A puncshoz a hozzávalókat egy főzőedénybe öntjük, felforraljuk, majd előmelegített poharakban elosztjuk. Közben a tejszínt a habfixálóval és a vanillincukorral kemény habbá verjük. A tejszínhabot habzsákba töltjük, és a poharakban a habot egyenletesen elosztjuk, tetejét ízlés szerint fahéjjal meghintjük.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése