2013. december 29., vasárnap

Mandulás forró csoki recept

Mandulás forró csoki recept

Hozzávalók / 4 adag

  • 1 bögre tejcsoki pasztilla
  • 1 bögre étcsokipasztilla
  • 1 dl bio rizstej
  • 3 dl tej (én 2,8-asat használtam)
  • 2 kk mandulaaroma
  • csipet só
  • 0,5 dl tejszín
  • tejszínhab
  • kakaópor a szóráshoz

Elkészítés

  1. A csokikat beleöntjük a lábasba, és elkezdjük felolvasztani.
  2. Hozzáöntjük a kétféle tejet, az aromát és a tejszínt, és megszórjuk egy csipet sóval (ez Jamie Oliver praktika, kihozza a csoki ízét), majd felforraljuk.
  3. Kiöntjük a bögrékbe, s fogyasztáskor tejszínhabbal és kakaóporral meghintve kínáljuk.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése