Sütemény receptek, különlegességek, sütési praktikák és a külső benyomás és nagyon finom édességek.
2013. december 29., vasárnap
Mandulás forró csoki recept
Mandulás forró csoki recept
Hozzávalók / 4 adag
1 bögre tejcsoki pasztilla
1 bögre étcsokipasztilla
1 dl bio rizstej
3 dl tej (én 2,8-asat használtam)
2 kk mandulaaroma
csipet só
0,5 dl tejszín
tejszínhab
kakaópor a szóráshoz
Elkészítés
A csokikat beleöntjük a lábasba, és elkezdjük felolvasztani.
Hozzáöntjük a kétféle tejet, az aromát és a tejszínt, és megszórjuk
egy csipet sóval (ez Jamie Oliver praktika, kihozza a csoki ízét), majd
felforraljuk.
Kiöntjük a bögrékbe, s fogyasztáskor tejszínhabbal és kakaóporral meghintve kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése