Mandulás forró csoki recept
Mandulás forró csoki recept
				
Hozzávalók / 4 adag
				
- 1 bögre tejcsoki pasztilla
 
- 1 bögre étcsokipasztilla
 
- 1 dl bio  rizstej 
 
- 3 dl tej (én 2,8-asat használtam)
 
- 2 kk  mandulaaroma 
 
- csipet só
 
- 0,5 dl tejszín
 
- tejszínhab
 
- kakaópor a szóráshoz
 
				
Elkészítés
						
- A csokikat beleöntjük a lábasba, és elkezdjük felolvasztani.
 
- Hozzáöntjük a kétféle tejet, az aromát és a tejszínt, és megszórjuk
 egy csipet sóval (ez Jamie Oliver praktika, kihozza a csoki ízét), majd
 felforraljuk.
 
- Kiöntjük a bögrékbe, s fogyasztáskor tejszínhabbal és kakaóporral meghintve kínáljuk.
 
 
 
				 
 
 
 
 
 
          
      
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése