2013. november 28., csütörtök

Néró szelet

Néró szelet 


 Elkészítési idő: 1 óra
Sütési idő: 3*8 perc
Sütési hőfok: 180°C

Hozzávalók:

  • 37 dkg cukor
  • 37 dkg margarin
  • 10 tojás
  • 45 dkg liszt
  • 2 cs sütőpor
  • 3 ek kakaó
  • piros ételszínezék
  • baracklekvár
  • tortabevonó csoki+ pici olaj
  • kókuszreszelék

 


Elkészítés:

  1. Keverjük habosra a tojásokat a cukorral. 
  2. Adjuk hozzá az olvasztott margarint.
  3. A lisztet és a sütőport keverjük össze, majd adjuk hozzá a tojásos masszához.
  4. Osszuk 3 részre.
  5. Az első adagot  180°C-on süssük kb 8 percig.
  6. A második adaghoz adjuk hozzá az ételszínezéket, majd ezt is süssük meg.
  7. A harmadik adaghoz pedig a kakaót adjuk hozzá és süssük meg ezt is.
  8. Kenjük meg a kakaós lapot lekvárral, helyezzük rá a rózsaszín lapot, kenjük meg ennek is a tetejét, majd helyezzük rá a sárga lapot.
  9. Olvasszuk meg a csokit, majd adjunk hozzá pici olajat. 
  10. Kenjük meg a tészta tejét, majd szórjunk rá kókuszreszeléket.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése