2013. november 28., csütörtök

Raffaello süti

Raffaello süti 

 

 Elkészítési idő: 1 óra
Sütési idő: 20 perc
Sütési hőfok: 180°C

 Hozzávalók:
Tészta:


  • 6 tojásfehérje
  • 30 dkg cukor
  • 15 dkg kókuszreszelék
  • 10 dkg liszt

Krém:

  • 6 tojássárgája
  • 10 dkg cukor
  • 1 vaníliás pudingpor
  • 5 dl tej
  • 20 dkg margarin
  • 10 dkg porcukor

Elkészítés:

  1. A fehérjét a cukorral verjük kemény habbá.
  2. Forgassuk bele a lisztet és a kókuszreszeléket.
  3. Előmelegített sütőben, 180°C-on süssük kb 20 percig.
  4. A krémhez, a tojássárgáját, a cukorral és a pudingporral kavarjuk csomómentesre.
  5. Majd adjuk hozzá a tejet (ezt is csomómentesre) és főzzünk belőle pudingot. (Vigyázz,nehogy leégjen!)
  6. Tegyük hideg vízbe, majd a margarint kicsit olvasszuk meg és kavarjuk ki a porcukorral.
  7. Majd keverjük össze a kicsit kihűlt krémmel.
  8. Vegyük ki a tepsiből a tésztát és kenjük a krémet a tetejére, majd szórjuk meg kókuszreszelékkel a tetejét.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése